PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

RRD Firemove

» Návrat

Uverejnenil: 19.4.2012 22:09
Autor: Martin Madara, nick: Martin4 
Zdroj: CornerBoardShop
Počet zobrazení: 1939

Malá doska do slabého vetra? Hybrid slalomu a freestyle wave? Že je to nemožné? Firemove je nová doska v rozširujúcej sa rodine RRD ws plavákov. Predstavuje dokonalú kombináciu rýchleho nástupu do sklzu, rýchlosti a manévrovateľnosti. Vďaka širokému stredu – pri 100 l verzii je to až 69 cm - je nástup do sklzu otázkou sekundy. Len 236 cm dĺžka robí túto dosku super kompaktnú a vhodnú pre akýkoľvek manéver. Celkový oválny pôdorys dáva tejto doske maximálny potenciál v halzách.

Dno dosky pripomína wave shape až na zadný rocker, ktorý je malý a prispôsobený rýchlemu nástupu do sklzu. Celkový mäkký pocit pri jazde prispieva ku komfortu jazdy, ktorý je pre RRD dosky typický. Tri rôzne polohy nastavenia pútok od slalomovej až po wave pomáhajú napĺňať sny každého windsurfistu o ideálnej kombinácii jazdenia v rôznych podmienkach.

Je to neuveriteľné, ale táto doska je skutočne použiteľná na vlnách a zároveň s ňou môžete jazdiť slalomový race. Stačí vymeniť wave plachtu za kembrovku, poprípade sa pohrať s finou a samozrejme s pútkami. Firemove dostanete v LTD verzii a vo X-tech verzii v Cornerboardshope. Viac informácii na  www.cornerboardshop.sk a www.rrd.it

 

 

Martin Madara




Diskusia


Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Prihlásenie



Príspevky: 1         Výpis:    


Slavmiro Slavmiro   19.04.2012 o 22:44
 
RE: RRD Firemove

zaujimave, bude na testovacku?


Facebook diskusia