PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

WINDSURFOVÉ KEMPY (SÚSTREDENIA) LETO 2013

» Návrat

Uverejnenil: 10.1.2013 9:06
Autor: Martin Pach, nick: Martin4 
Zdroj: BoardAcademy
Počet zobrazení: 2593

Po úspechu v r. 2012 BOARD ACADEMY organizuje v spolupráci s Cornerboardshopom windsurfové kempy aj toto leto. Hlavné akcie sezóny: 1. Windsurfový tréningový kemp na Pelješaci v Chorvátsku, 2.polovica augusta 2013 2. Windsurfové individuálne kaučingy na Rhodose, jún – júl 2013

PELJEŠAC:
8-dňový windsurfový kemp pre začiatočníkov a pokročilých, jednotlivcov aj celé rodiny. Ak sa chcete naučiť windsurfing, alebo zdokonaliť techniku halzy, vodného štartu, poprípade si trúfate na speed loop, neváhajte a prihláste sa na jedinečný intenzívny kurz windsurfingu, ktorý sa uskutoční v dňoch 10.08.-17.08.2013, alebo 17.08.-24.08.2013, (upresňujeme v priebehu januára) na Pelješaci v Chorvátsku.
Kompletené infomácie nájdete na http://www.boardacademy.sk/program/43-letnesustredeniepeljesac2013.html
 Záujemcovia prihláste sa prosím na info@boardacademy.sk.
Tréningový kemp je určený pre všetkých, ktorí si chcú užiť atraktívne vodné športy intenzívne, naučiť sa základy (začiatočníci) windsurfingu a/alebo zdokonaliť svoju jazdeckú zdatnosť (pokročilí).
Vhodné rovnako pre single účastníkov ako aj pre rodiny či páry.
Rozdelenie do výkonnostných skupín od úplnych začiatočníkov, cez mierne pokročilých až po pokročilých surfistov, kemp je určený pre všetky výkonnostné úrovne.
Pre začiatočníkov ponúkame našu WS výbavu (máme vhodnú výbavu aj pre ženy a deti), u pokročilých sa predpokladá ich vlastná.
Program je nastavený tak, aby sme sa ťažiskovo mohli venovať WINDSURFINGU. Kurz je nastavený ako intenzívny, s každodenným programom v rozsahu min. 4h pre každého účastníka, v závislosti na počasí (vetre). Večer potom spätná väzba cez videokaučing.
 Do doplnkového programu (SUP, základy kiteboardingu..) sa po dohode môžu zapojiť aj osoby sprevádzajúce, ktoré nie sú priamo účastníkmi kurzu.
RHODOS
Týždňové individuálne kaučingy na Rhodose, na jednom z najlepších WS spotov PRASONISI, v júli zase v turistickej lokalite Trianda-Ialyssos (miesto vhodné aj pre rodinu s deťmi či nesurfujúceho partnera)
Kaučingy sú určené skôr surfistom už pokročilým (pre začiatočníkov doporučujeme horeuvedený kurz na Pelješaci, kde sú pre začiatočníkov priaznivejšie podmienky).
Program je nastavený opäť ťažiskovo na WINDSURFING v jeho intenzívnej podobe a na maximálny jazdecký progres.
Termíny a ďalšie informácie: http://www.boardacademy.sk/program/55-letnykurzrhodos2013.html

ĎALŠIE INFORMÁCIE
Radi sme pripravení zodpovedať akékoľvek otázky k obom typom tréningových kempov (sústredení)  na info@boardacademy.sk
 
Okrem toho:
Pravidelné tréningy v telocvični bežia priebežne, 2x do týždňa, každý pondelok a stredu po 90 minút v telocvični FEI v Bratislave: http://www.boardacademy.sk/program/28-telocvicna.html
Predbežný celoročný program ďalších akcií: http://www.boardacademy.sk/program/29-outdoor.html

Martin Pach




Diskusia


Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Prihlásenie



Príspevky: 2         Výpis:    


Roman Roman   11.01.2013 o 12:18
 
RE: WINDSURFOVÉ KEMPY (SÚSTREDENIA) LETO 2013

Ale Cistic, ved Peljesac je pre rodinne windsurfingove dovolenky ako stvoreny. Dobre dostupny, nie prilis drahy, teply a podla mna velice vhodny i na freestyle a slalomy. Na wave a velice male plachty samozrejme treba ist inde. Za 2 tyzdne ws dovolenky na Peljesaci som unaveny ako kon (z ws), ruky, slachy vytahane, schudnem cca 3 kg a ja s 85 kg tam jazdim vacsinou plachty 6-7 m a dosku max. 105l. Jasne, najdu sa i hluche dni, ako vsade. Vtedy bicyklujem.
Ked pojdem bez deti, potom Karpathos, Rhodos a ine :-).


mario mario   11.01.2013 o 10:31
 
RE: WINDSURFOVÉ KEMPY (SÚSTREDENIA) LETO 2013

Dneska poobede je na prasonisi 5-6Bft a 14 stupnov. Mne by stacilo :-)


Facebook diskusia