PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Pravidelné tréningy s Board Academy

» Návrat

Uverejnenil: 5.9.2014 0:00
Autor: Stano Kišš, nick: Martin4 
Zdroj: Kiss Stanislav
Počet zobrazení: 2536

Už štvrtú sezónu rozbehnutý WS a kite klub - BOARD ACADEMY – Vám aj Vašim deťom ponúka možnosť pravidlenej prípravy v telocvični. Počas dvoch tréningov v týždni sa vám bude venovať kvalifikovaný tréner, ktorý vás prevedie svetom kondičnej prípravy, tréningu rovnováhy, skákania na trampolíne a gymnastiky.

Každý pondelok a stredu po 90 minút v telocvični FEI v Mlynskej doline v Bratislave. Ak máte manželku, deti, priveďte ich so sebou. V telocvični cvičí aj samostatná skupina detí vo veku od 5r. so svojou trénerkou a detským programom – hry, gymnastika, trampolína.

Pondelok 16,30-18,00, Streda 17,00-18,30

Pravidelná telesná príprava vám otvorí cestu k vyšším osobným športovým métam. Naučíte sa salto dopredu aj dozadu, radikálne zlepšíte svoju rovnováhu a fyzickú výdrž, čo vás posunie o míle dopredu aj v lete na doske. Navyše ako bonus dostane možnosť zúčastňovať sa na jarných, letných a jesenných ws a kite kempoch organizovaných Board Academy, kde pod vedením skúsených jazdcov a trénerov popracujete na technike. To, čo trvalo roky, zvládnete behom niekoľkých dní. Ak ste sa rozhodli, alebo potrebujete viac informácií, kontaktujte nás cez www.boardacademy.sk alebo mailom na info@boardacademy.sk
 
Viac informácií o tréningoch v telocvični na http://www.boardacademy.sk/program/28-telocvicna.html
Pre váhavcov máme teraz ponuku dvoch bezplatných tréningov, na ktorých si môžete vyskúšať ako to funguje.

 

Stano Kišš




Diskusia


Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Prihlásenie


K správe neboli pridané zatiaľ žiadne diskusné príspevky.

Facebook diskusia