PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Sťažne 2016

» Návrat

Uverejnenil: 1.5.2016 7:44
Autor: Stanislav Kišš, nick: S.K. 
Počet zobrazení: 1229

Windsurfisti pozor! Nová sezóna je tu, mnohí sa už tešíte z nových plachiet alebo sa chystáte obnoviť equipment. Jasné, nové plachty sú krásne. Doporučujeme však nezabudnúť, že chrbticou celého oplachtenia je sťažeň a fuknčnosť aj tej nakvalitnejšej plachty je limitovaná funkčnosťou a kvalitou sťažňa.

V Cornerboardshope sme pre Vás starostlivo vybrali ponuku sťažňov. Podľa toho, čo máme aj sami vyskúšané a používame, sme vybrali to najkvalitnejšie, pritom za mimoriadne atraktívne ceny.

Od sťažňov Ezzy Hookipa, považovaných za najodolnejšie na svete, cez novinku tohto roku, Ezzy Legacy, 60 % RDM sťažne, ktoré vás prežijú.

Tiež sme na našu špeciálnu objednávku objednali 100% a 75% vlastné RDM Corner sťažne s konštatnou krivkou. Novinkou pre tento rok sú aj Flex Top Corner sťažne vhodné napr. do plachiet Neil Pryde.

Veľmi dôležitá informácia je, že na rozdiel od masovo rozšírených a skoro všetkými bežnými značkami ponúkaných prevažne čínskych produktov, my sme vsadili na top kvalitu. Sťažne Ezzy sú vyrábané v USA a sťažne Corner sa vyrábajú v Ljubljane v Slovinsku vo fabrike, ktorá vďaka svojim technológiam a kvalite vyrába práve najdrahšie top modely aj pre významné svetové značky. Pritom vďaka minimalizovaným tzv. vedľajším nákladom (nemáme celosvetové promo, farebné katalógy, drahé akcie na Havaji, drahých team riderov, administratívu a drahý menežment, sekretárky, honosné sídla atď.) sme schopní dať vám možnosť získať skutočne najkvalitnejšie produkty za neporovnateľne nižšie ceny!

Príďte si vybrať vhodný sťažeň! Poradíme, pomôžeme, odporučíme.

Pozn. Sami na tom jazdíme, máme tiež otestovanú väčšinu konkurenčných produktov, ponúkame vám nielen super kvalitu za skvelé ceny, ale aj jedinečné know-how a poradenstvo.

Stanislav Kišš




Diskusia


Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Prihlásenie


K správe neboli pridané zatiaľ žiadne diskusné príspevky.

Facebook diskusia