PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Akcia na predplatné Windsurfer!

» Návrat

Uverejnenil: 1.11.2022 10:56
Autor: Martin Madara, nick: Martin4 
Počet zobrazení: 697

Kompletná výbava na windsurfing aj s čítaním len za 29,90 €! Predplaťte si teraz časopis Windsurfer / Kitesurfer na dva roky a získajte nielen 8 vydaní časopisu a dva nástenné kalendáre, ale aj Wind&Kite okuliare, dry bag Meatfly a k tomu teraz navyše aj voucher na zľavu 25 € na celý nákup v predajniach Quiksilver Eurovea a Quiksilver Avion Bratislava*. A to všetko teraz len za 29,90 €!**

Windsurfer a Kitesurfer sú dva časopisy v jednom. Z jednej strany nájdete všetko o windsurfingu a keď časopis otočíte, tak nájdete 70 extra strán o kitesurfingu. Celý časopis je rozdelený na štyri tematické bloky, každý z nich sa venuje jednej oblasti vodných športov: windsurfingu, kitesurfingu, surfingu a wakeboardingu. Na 130 stranách prináša tipy na cestovanie, návody na zvládanie trikov, profily a rozhovory, ale aj lifestylové a fashion rubriky.


Náš tip: Darujte dvojročné predplatné Windsurfer&Kitesurfer len za 29,90 € ako darček. Zabezpečte svojim kamarátom čítanie až na dva roky a kompletnú výbavu, vrátane poukážky,  ktorou určite neurobíte krok vedľa!
OBJEDNAJ TU >>
 

* Voucher dostanete e-mailom do 3 dní od nákupu predplatného. Je platný do 31.10.2023.
** Akcia platí len pri nákupe cez www.sportmedia.sk v € a s doručovaním na Slovensko.

Martin Madara




Diskusia


Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Prihlásenie


K správe neboli pridané zatiaľ žiadne diskusné príspevky.

Facebook diskusia