PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

BEHIND THE SCENES: JP / NP 2023

» Návrat

Uverejnenil: 14.8.2023 11:48
Autor: Martin Madara, nick: Martin4 
Zdroj: YouTube
Počet zobrazení: 1094

Pozri si toto úžasé video z robenia oficálnych produktových videí pre JP-Australia a Neilpryde v Kapsom Meste. Krásne zábery zo zákulisia ťa určite nenechajú chladným!

„Naše každoročné fotenie je vždy špeciálnou udalosťou pre všetkých jazdcov. Je to jediné obdobie v roku, keď sa naši tímoví jazdci, marketingové oddelenie, tímy vývoja produktov a mediálne tímy stretávajú a trávia spolu čas na vode aj mimo nej. 
Pridaj k tomu zadosťučinenie z toho, že celý rok práce v oblasti výskumu a vývoja bol konečne odhalený a uvedený do činnosti v plnej kráse všetkých nových farieb, materiálov a konštrukčných techník.
Ďakujeme nášmu úžasnému kreatívnemu tímu, že dal dokopy tento zábavný pohľad do zákulisia nášho tohtoročného výletu. Aalvaa Media a C:Dub Films viedli počas mnohých 16-hodinových natáčacích dní, ktoré obsahovali cestné výlety cez niektoré z najúžasnejších svetových scenérií, aby ste sa dostali na dych berúce pláže a zdanlivo nekonečné množstvo energie sršiacej zo všetkých zúčastnených. 
Tímová práca a kamarátstvo sú to, čo robí naše športy tak výnimočnými, a dúfame, že sa vám bude páčiť sledovať tento záver nášho času v Južnej Afrike tak, ako sme si užili každú časť jeho tvorby. Od návrhových nákresov po prestrihy plachiet, denné plánovanie až po epické stretnutia, pneumatiky zasypané pieskom až po jednoduché potešenie z oddeľovania zlepeného sťažňa kvôli piesku!“

 

Martin Madara




Diskusia


Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Prihlásenie


K správe neboli pridané zatiaľ žiadne diskusné príspevky.

Facebook diskusia